Forum Wędkarstwo Strona Główna
»
Zanęty
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Wybierz forum
WĘDKARSTWO
----------------
Rekord i inne połowy
Hodowla Ryb
Sprzet
Przynęta
Zanęty
Łowiska
Ryby
Porady
Galeria
Z INNEJ BECZKI
----------------
Karczma
Gry
Motoryzacja
MetalDamage
MOTORYZACJA
----------------
Samochody
Motor-y
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
Gość
Wysłany: Wto 20:46, 15 Wrz 2009
Temat postu:
Hej! czytam o tych zanetach i tak sie zastanawiam . Ta zanęta jest bardzo drobna nie dodajesz żadnego żyta, łubinu czy żepaku ?? do tak drobnej zanety na okolicznych jeziorach podchodzi kromp który nie daje żyć
BEBAK
Wysłany: Sob 13:37, 18 Sie 2007
Temat postu: Zaneta na LESZCZA
Zanęta leszczowa
1 część kaszy kukurydzianej
1 część zmielonego suchego chleba
1 część bułki tartej
0,5 części mąki kukurydzianej
0,4 części pokruszonych płatków owsianych
Zapach - wedle uznania (wanilia, kolendra, kokos, cynamon, kminek)
Zanęta leszczowo-płociowa
Zagotować 3 litry wody i zalać 1 kg kaszy kukurydzianej. Odstawić na pół godziny.
Dodać 0,5 kg mąki pszennej
2 kilogramowe opakowania gotowej zanęty
0,5 opakowania kopra melasa
0,5 kg konopi
Zapach - wedle uznania
Zanęta leszczowa na wodę bieżącą
2 części chleba mielonego
1 część bułki tartej
2 części płatków owsianych mielonych
0,5 części płatków owsianych całych
1 część mąki ziemniaczanej
1 część konopie mielone
Olejek kminkowy
Glina odpowiednio do prądu
Zanęta leszczowa na wodę stojącą
3 części bułki tartej
2 części kaszy kukurydzianej
2 części otrębów pszennych
1 część płatków owsianych całych
1 część konopie mielone
Olejek kminkowy
Ziemia z kretowiska według głębokości
Zanęta leszczowo-krąpiowa na wody stojące i wolno płynące
6 części bułki tartej
6 części suchar słodki mielony
5 części biszkoptu mielonego
1 część cukru pudru
1 część cukru krystalicznego
1 część cukru waniliowego
Na wody szybciej płynące trzeba dodać 2 części mąki kukurydzianej, 2 części chleba mielonego i 1 część czystego żwiru
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© phpBB Group
Theme designed for
Trushkin.net
|
Themes Database
.
Regulamin